"Bár nem profi, de talán kellően hangulatosra sikerült" - ajánlotta szerényen a figyelmembe videóját Szilágyi Csaba. Azt nem tudom, hogy mennyire profi, de tényleg nagyon hangulatos.

Így nyolc óra munka után annyira jól esett felrakni a fülest és csak bámulni a Duna-patak tetején cirkáló keringőbogarakat, meg az óriáskereket, ami úgy néz ki, mint egy játékbolt karácsonyi kirakata.

A kikapcsoláshoz persze kellett Antovszki Péter zenéje is, amit kifejezetten a videóhoz komponált. Végre megint egy videó Budapest megszokott látnivalóiról, amit érdemes végignézni. Kapcsoljatok ki vele ti is!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest videó duna klip

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr986410415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogarfi 2014.06.24. 19:07:16

tetszik, h nem horror osszegekbe kerulo geppel keszult es meg nincs is agyonfilterezve. szerintem nem baj ha nem profi. kicsit viszont unalmas, h az osszes ilyen budapestes video ugyanazokat a helyeket mutogatja. a mulkor talaltam egy jopofat, na az igazan megmutatja budapest arcat. az sem volt profi, de nagyon elveztem. mindjart elokeresem.

lászló25 2014.06.24. 20:57:45

A Francia TV5-től vették át.

theus 2014.06.24. 21:10:03

Szép-szép, de ezek a tilt-shift videók kb 3-4 éve voltak menők.

Rátonyi Gábor Tamás · http://bpxv.blog.hu/ 2014.06.25. 09:05:40

@bogarfi: Hát ez tényleg nagyon jó, kösz a linket!
süti beállítások módosítása