Szabadság tér - lekötés előtt / olvasói fotó

A fenti képet egy Urbanista-olvasó, E küldte még a hétvége előtt, a következő szöveggel:

 

A Szabadság tér TV Székház felőli sarkán kb. 2 és fél hete, a Belváros Főutcája és a Belvárosi Fesztivál óta gyűlik a szemét. Mindennap egy kicsit több és szagosabb lesz. Igen, a játszótér mellett.

Bíztam benne, hogy a hétvégén megoldódott a helyzet, úgy hogy rákérdeztem történt-e változás. Nos igen, történt! Tegnap délután így nézett ki az állapot: a szemét maradt, de zsákokat, amik már nem fértek be, hozzákötötték a a kukákhoz. Brávó!

Szabadság tér - lekötés után / olvasói fotó

Szabadság tér - lekötés után / olvasói fotó

Szabadság tér - lekötés után / olvasói fotó

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest szemét szabadság tér hulladék igénytelenség hulladékgyűjtő lipótváros v. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr126309228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zuzzant 2014.06.17. 13:58:48

Remélem aki ezeket a konténereket kitalálta a szelektívekkel együtt egyszer bele fullad a szemétbe!
A mi életünket több éven át keserítették az elviselhetetlen állapotok, szagok, zajok, csövesek - miközben az ingatlan értéke szépen zuhant.

EU is elmehet a fenébe a hülye rendelkezéseivel! Már ott is látják sokkal több problémát okoz az ilyen, a szemét maffia lobbizta ki nálunk is a konténereket a közterekre

HM | photography 2014.06.17. 19:10:54

Hasonló állapotok vannak a József nádor téren, csak ott még hajléktalanok is színesítik az összképet.

Dohányzó Zsiráf 2014.06.22. 10:03:37

A Deák téren is konstans kint szoktak lenni a konténerek, pont belelógva a járásba, ott, ahol az evangélikus templom felől kell átsétálni az Erzsébet tér felé. Feltételezem, hogy a Le Meridién és a Kempinsky szállodák szemetesei lehetnek. Jó lenne erre is kitalálni vmit, h ne bűzölögjenek ott folyamatosan.
süti beállítások módosítása