A nap tanulsága: nem csak életnagyságú Lechner-szobrokat érdemes állítani a városban, hanem mondjuk háromcentis papírmadarakat is. Losonczki Anett, Nyíregyházát és a környező településeket pakolja tele csöppnyi papírmadarakkal, -csónakokkal, miegymással.

Olyan jó látni, hogy valaki tényleg csak úgy csinál valamit - annyira megszoktam már, hogy minden papírhajtogatós akció mögött egy cég kampánya áll.

Hát itt most nem. Vagyis a videó elkészültéig nem.

Őt ugyanis egy cukros üdítőitalokat gyártó cég nevezte ki a hősének és egy kis filmet is forgatott róla - rejtélyes okból Budapesten és nem Nyíregyházán, talán nem értek rá oda elmenni. Bár továbbra is azt mondom, ne igyatok kólát gyerekek - ilyen nagy melegben meg pláne ne -, azért nagyon aranyos lett a videó. Anetten nagyon látszik, hogy nem marketinges, aranyos, ahogy zavarban van a kamera előtt. Hajrá, folytassa tovább.

 Losonczki Anett

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: nyíregyháza belváros v. ker erzsébet tér street-art

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr956291755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dobó Géza · http://urbanista.blog.hu 2014.06.10. 15:07:38

Hajrá Anett!

Erről a Coca-Cola - Budapest - Nyíregyházáról ez a régi zsidó vicc jut eszembe:

"Kohn kivándorol amerikába, de nincs egy fillérje sem.
Ahogy sétálgat a felhőkarcolók között, látja, hogy a Rothschild bankház előtt Grűn virslit árul egy büfékocsiban. Felcsillan a szeme, és odaszalad :
-Ó Grün, régi barátom, de örülök, hogy látlak !
-Szia...
-Biztos nagyon jól megy neked itt jönnek ki az emberek a bankból, veszik a sok virslit, üditőt, jól megszedhetted itt magad. Adj már kölcsön 500 dollárt a régi pesti cimborádnak !
-Tudod Kohn nem tehetem, tudod az üzleti megállapodás amit Rothschilldal kötöttem tiltja....
-????
-Megegyeztünk, ő nem árul virslit, és meg nem adok kölcsön !"

Szóval a Coca-Cola stratégiai megállapodást kötött a Legóval, hogy nem kampányol Nyíregyházával, a Lego meg nem árul cukros és pötyis vizet.
süti beállítások módosítása