screenshot_2014-05-20_12_28_04_1400582279.png_1017x681

A legtöbb csúszkás egykor és ma képpáros honlapok azoknak érdekes akik szeretnek rácsodálkozni azokra a helyekre, amelyeket mindennap látnak. Aztán vannak azok, amelyeket azért szeretek, mert megismerem belőlük jobban a várost. Ez a veszprémi nekem ilyen - még akkor is, ha már számtalanszor voltam ott.

A hatalmas tóról például nem tudtam, de meglepő volt nekem az is, hogy milyen gyárépületek álltak ott már a századfordulón is. A legizgalmasabb ugyanakkor az, hogy vannak képek, amelyeket bogarásznunk kell, hogy felfedezzünk rajta valamit, ami nem változott az évtizedek alatt. És vannak, ahol még úgy sem találunk kapaszkodót.

Ami remek: lapozgatva, csúszkálgatva kicsit jobban megismerjük várost. Jó böngészést a Veszprémi anzixhoz! [Kösz a tippet Bakos Dani!]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: veszprém fénykép töri veszprém megye képpár

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr226184620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása