kossuth2

Riasztó olvasói fotókat kaptunk a héten a Kossuth tér egyik házáról: az ablakok közti falat egyszerűen kibontották. Bár titokban reménykedtünk, hogy ez csak valami túlméretezett helyreállítás lesz, ehhez kevés reményt fűztünk. Félelmünk azonban alaptalannak bizonyult, a közös képviselő szerint:

 

"Azonos ablakok kerülnek beépítésre a régiekkel. Az ablakok közötti műkő oszlop is visszakerül, és azonos kinézete lesz az 1938 évi állapotokkal."

Éljen!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ablak homlokzat műemlék lipótváros v. ker kossuth lajos tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr516052063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mulcsi 2014.04.19. 12:42:48

Megvárjuk, valóban így lesz e; s ha majd elkészült, a - előző cikk utáni - károgók elkezdhetnek bocsánatot kérni! Szép sorban.

goodjohnwin 2014.04.22. 08:00:42

Ártani nem árt egy kis műbalhé, legalább érzik a tulajdonosok, hogy mindig van, aki figyel rájuk, nem tehetnek meg akármit. Ld. még Hercegprímás utcai elbontott homlokzat...

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2014.05.14. 15:56:34

lukrafutott blogger ciki-cikke. égő!

halaloszto 2014.05.15. 10:11:43

sosem fogjuk megtudni hogy hogyan is volt pontosan az ok-okozati viszony.

Mókus ős 2014.05.15. 12:44:39

5-ből 4 kommentelő úgy értékeli a helyzetet, hogy lukra futott a buzi szenzációhajhász blogger, háháhá, műbalhé, háháhá. Röhögnek, mint Tunyacsáp, háháhá.

Nem inkább annak kellene örülni, hogy kiderült, nem örökre baszták szét a homlokzatot? És hogy ebben akár a nyilvánosság szerepe is benne lehet? Na bumm, utáljuk bármennyire is az urbanistát, simán lehet, hogy önmagában az a tény, hogy sokan megismerkedtek a sztorival, már visszatarthatta a lakás tulajdonosát a további homlokzatkúrástól.

Hát barátaim, nincs mit csodálkozni a választások eredményén.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2014.05.15. 15:10:51

@Mókus ős:
a baj nem a nyilvánosság erejével van, hanem hogy nyilvánvaló butaságot hordott össze az index fizetett bloggere, ráadásul a képek alapján a vak is láthatta hogy az ablaktalanság nem végleges állapot. újságíró ilyenbe hangulatkeltésbe nem futhat bele. mert jobb helyen azonnal elbúcsúznak tőle.
süti beállítások módosítása