Untitled Export1

Ez egy ilyen nap kérem. Alig posztoltam egy kép a képben alkotást a Duna közepén zajló metrófúrásról, máris itt egy újabb rakás korokat átívelő montázs. Cziffra Andrea nem titkolja, hogy a Kerényi Ablakamúltra Zoltán követője, épp úgy a Fortepanról dolgozik, csak épp Miskolcra specializálódott.

Íme egy galéria a képeiből:

Még több fotó pedig a Tumblr-oldalán.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: miskolc fénykép töri ablak a múltra

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr75878062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GöTi 2014.03.25. 15:12:00

A 12 14 21 képeken az a miskolci Hősök tere látható, ahol az "elmútnyócév" szoci vezetése alatt a város kellős közepén sikeresen lenyúltak egy egész emeletnyi mélygarázst, a tér rendezés soha nem fejeződött be,- és a csúcs, hogy lezárultak a bírósági eljárások és senki nem ül börtönben!

Aki nem látott még (alighanem szocreálnak indult) sematikus, sablonos, görény, sokba került, ám kutyaszar értékű szobrot, feltétlenül nézze meg a lógófarkú lúzerek gyászmenetét a téren.
süti beállítások módosítása