zombi2.jpg

A térkép azok számára lehet hasznos, akik nem menekülnének el a fővárosból lázadás, háborús helyzet, apokalipszis vagy zombiinvázió bekövetkeztekor” – röviden így foglalta össze a Zeman Zoltán grafikus a célcsoportot a hg.hu-nak.

zombi1.jpg

"A térképen szerepelnek a rendőrőrsök, kórházak, gyógyszertárak, fegyverboltok, benzinkutak és metróállomások. Ezek a helyek a túlélés szempontjából nagyon hasznosak lehetnek.” folytatta az alkotó, majd el is magyarázta, hogy „Fegyver beszerzése céljából a rendőrőrs és a fegyverbolt lehet a legjobb desztináció. Gyógyszer, kötszer, vagy bármilyen gyógyászati és orvosi eszközök kórházak, illetve gyógyszertárak meglátogatásával vehetők igénybe. A legjobb búvóhely a felszín alatt rejlik, ehhez nyújtanak segítséget a térképen megjelölt metróállomások lejárói.”

Az alkotó honlapján rengeteg kép is van a térképről, mely természetesen csak egy dizájnbemutató. Ennek ellenére örömmel elolvasnám a tippeket is - amik sajnos csak kis felbontásban vannak fenn. Jó lenne, ha ezeket is felrakná nagy felbontásban a grafikus, mielőtt emberek életek mennek veszendőbe az információhiány miatt!!!

zombi3.jpg

zombi5.jpg

zombi4.jpg

(További képek: zemanzoltan.com, via hg.hu)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest katasztrófa térkép apokalipszis zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr435852735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

speirs 2014.03.10. 16:39:14

nincs is ennyi fegyverbolt

Pálfi Lóránt 2014.03.10. 17:25:02

Na és a szittya boltok? Deryl nyílpuskával nyomja, a visszacsapó íjjak is hasznosak lehetnek!

AnnaChay 2014.03.10. 18:18:43

És hogyan hasznalni? Hol kapható?

andras1024 2014.03.10. 18:31:02

Hasonló jellegű térkép, de ez bármelyik településhez elérhető.
www.mapofthedead.com/map

szb9 2014.03.10. 20:30:27

Ha jól látom, még 3 hétig érvényes. Az új metró állomásai nincsenek rajta...

lutria 2014.03.11. 00:40:47

Azért kíváncsi lennék hogy egy zombitámadás alatt/után milyen fegyvereket lehetne szerezni egy magyar rendőrőrsről és fegyverboltokból-ahol nemigazán lehetne csak úgy kivenni a fali üvegezett vitrinből a puskákat,hozzá a pult alól a tucatnyi típusú lőszert stb.,valamint nálunk nem hever minden udvari sufniban néhány rúd dinamit/TNT/plasztik robbanóanyag(mellette hozzávaló gyutacs)amit minden surmó tud kezelni...- mint az amerikai filmekben.
Nálunk valszeg falbontással be kellene törni a lezárt fegyverszobákba(talán találnánk pár AMD-t,de nem biztos),fegyverbolti páncélszekrényeket feszegetni miközben kint éhes zombik várnának minket vacsorára...

humorpalanta 2014.03.11. 18:43:02

Nem tudom ki az az elmebeteg, aki a metróban akarna elbújni a zombik elől... Egyszerűen védhetetlen hely, millió irányból jöhetnek. Talán a 2-es metróban lévő lezárható rész használható valamire, de folyamatos lakásként az sem alkalmas, csak az első hullám túlélésére pár hónapig.

lutria 2014.03.12. 16:39:07

Hát persze,miután a zombitámadás után leállnak a közművek,áram,víz,csatorna,talajvíz szivattyúk stb.és minden elönt a víz meg a sz*r,majd pont a sötét metróba,az atombiztos ajtók mögé akarnék elbújni,ahonnan talán még ki sem lehet nézni hogy mi a helyzet kint...
süti beállítások módosítása