waldorf-astoria.jpg

waldorf-astoria-2.jpg

A New York-i Waldorf Astoria Hotel (kép: AARP) és ami alatta van: az egykori titkos VIP vasútállomás oylan vendégeknek, mint Franklin D. Roosevelt (kép: Deserted Places).

Nagyon klassz képpársorozatot az Architizer. Ezúttal nem előtte-utána, hanem felette-alatta fotókról van szó. Tudjátok mi van Disney World mesekastélya, a versailles-i kastély vagy Las Vegas alatt? Az itt bemutatott Waldorf Astoria Hotel csak egyetlen (bár a titkos vasútállomáson veszteglő járat miatt igen csak különleges) példa a sok közül. Nézzetek körül a listában, érdemes! [Architizer]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: new york usa pince szálloda építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr375793760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hatja 2014.02.02. 13:58:21

durva, kicsit arra a városi legendára emlékeztet hogy gőzmozdonyok voltak elrejtve a Keleti alá hogyha menekíteni kell a pártelitet.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.02.02. 14:23:17

De miért hagyják ott elrohadni a vonatot?

Dariengo · http://dariengo.blog.hu 2014.02.15. 03:25:43

Elárulom a régi típusú kórházak alatt is találunk a részlegeket összekötő un. szervizfolyosót pl a halottakat nem a parkon keresztül tologatták régen.
süti beállítások módosítása