ku-xlarge_1_1387523399.jpg_640x361

A CERN már önmagában elég menő hely, hiszen a világ legnagyobb részecskefizikai laboratóriuma. A Google Maps-en méginkább az, ahogy látjuk, mennyire a svájci-francia határra telepítették az 50-es években. Ráadásul szeptember óta bejárható a Google Street View-val. De ez még semmi!

A CERN-esek vagy 20 legófigurát rejtettek el benne, mielőtt a Google fotósai megérkeztek volna. Többek közt a fentit, de más csudák is vannak. Az egészhez kincsvadászat is tartozik: aki három figurát megtalál és képernyőképet küld róla, az ajándékot nyerhet. Itt vannak a részletek, itt meg el lehet kezdeni a keresést.

[Via Symmetry Magazine via LegGodt. Fotó: CERN]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: játék térkép franciaország lego svájc street view cern

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr325700705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzKaresz 2013.12.22. 23:21:31

Itt is lehetne játszani, ki ér ki hamarabb az utcára és megleli közben a dobozembert, a zöld robotot és a Start Wars katonát:)
- www.google.com/about/datacenters/inside/streetview/
süti beállítások módosítása