1459174_601991276515638_871586327_n[1].jpg

Kicsit úgy vagyok az elúszó fényekkel, meg a magaslati pontokról készült képekkel, mint a time-lapse videókkal. Egy ideig nagyon izgalmasak voltak, mostanában már nem hoznak annyira lázba. De! Ahogy azok közt is felbukkannak azért meghökkentő darabok, itt is lehet még szépet és újat alkotni, amire felkapja az ember a fejét

Rizsavi Tamás talán a legismertebb alakja a budapesti városfotózásnak, a legutóbb ezt posztolta a Facebook-oldalára. Hát nem gyönyörű?

[©Rizsavi Tamás. A kép a szerző engedélyével posztolva.]

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest duna fénykép belváros dunapart panoráma erzsébet híd v. ker kossuth lajos utca

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr555675420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Capt. Hindsight 2013.12.09. 13:42:34

ULTRAAAAA GAAAAAYYYYYY! :-D

Rémálmod 2013.12.15. 22:22:08

Szerintem a Rizsavi összes képe faszhosszabbítós, parasztvakítós agyon filterezett és némi photoshop amatőrséggel átitatott.... Hogy is fogalmazzak? Ja megvan, szánalmas. Aki ezt művészetnek illetve szakmailag megfelelőnek meri nevezni annak javaslom forduljon orvoshoz. Ébredj Budapest! Kiengedek egy majmot az állatkertből és a kezébe adok egy fényképezőgépet, esetleg még be is állítom neki programautómatikára, majd mellékelek neki egy állványt amire gondolom nemes egyszerűséggel fel tudja helyezni, mert ugye néhány embernél bizony okosabb.... tud egy jobb, de legalább hasonló kaliberű fotóz készíteni.
Mellesleg "talán legismertebb fotós" mondd el kérlek, hogy ki szerint, vagy milyen felmérés alapján, mert nagyon érdekelne?
Ha egy kicsi kis eszetek van, rájöttök, hogy amit ez az ember művel az inkább a fotográfia szégyenítése és megalázása mint "művészet", vagy valami olyasmi.
Köszönöm a figyelmet, várom a forum nindzsákat.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2014.05.15. 02:12:22

Hmm.Sommás vélemény, nem vitatkozok vele, mert nem ismerem az illetőt, csak pár képét láttam eddig, azok teccettek.Ebben a fotóban én már azt is becsülöm, hogy el tudta intézni a feljutást, meg ott fent azért kiba..tt nagy szél is lehet, meg tériszony, stb.Szóval szerintem faja.
süti beállítások módosítása