kepek+(63)[1].jpg
Budapest

Máshol

Bárhol

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr245673242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kridli 2013.12.03. 15:05:42

Ezek a vekések kezdik nálam kiverni a biztosítékot. Szítják itt az indulatot a Thököly út felújítása kapcsán, holott ha egy picit beljebb merészkedtek volna, láthatták volna, hogy a Hungárián kívül volt a dugó, az átadott Dózsa-Keleti közti szakasz tegnap és ma reggel is teljesen járható volt. Akkor vajon az átadott út, vagy a Hungária körúti lámpa miatt volt ott dugó ahol fényképeztek?
Mégis mi lenne szerintük a jó megoldás? (és itt nem a villamosra gondolok, hanem rövid távon) Legyen örökké lezárva a Thököly?

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2013.12.03. 18:03:00

Sajnos ezek a lámpafesték-hámlások gyakorlatilag mindenhol megjelentek ahol ezeket a típusokat használták. Majd lefestik 10 év múlva ha már nem lesz rajtuk semennyi sem. Mondjuk csupaszon is jobban mutatnának mint így.
süti beállítások módosítása