slide-2-638[1].jpg

A II. János Pál pápa térre már tavasszal is gyerekek tervezhettek virágágyásokat, most pedig a város négy különböző pontjára négy különböző életkorcsoportban lehetett indulni a Főkert pályázatán.

Az előzsűrizéssel és közönségszavazással kiválasztott legjobb alkotásokat jövő tavasszal telepítik ki. A pályázat menetéről, hátteréről itt olvashattok bővebben, de minket persze az eredmények érdekelnek.

Hajnis Réka (6-9 éves korosztály), Tóth Szonja Kiara (10-14 éves korosztály), Cseh Petronella (15-18 éves korosztály), valamint a felnőtt korosztályban induló Pentaflora Csapat alkotása a Vérmezőn, a II. János Pál pápa téren, az Erzsébet téren és a József nádor téren valósul meg.

Idén a szakmai zsűri grafikai különdíjat is odaítélt: Kalányos Dorottya virágmotívuma jövőre a Főkert egyik dizájneleme lesz.

Itt tudjátok végiglapozni a terveket, ha nem indulnának/nem jelennének meg kattintsatok ide.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: verseny park józsefváros vérmező krisztinaváros lipótváros v. ker viii. ker i. ker főkert erzsébet tér virágágyás józsef nádor tér ii. jános pál pápa tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr445625835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása