Hogy pontosan hány szoba van a pécsi magasházban azt nem tudom, de 250 egy, illetve másfél szobás lakás van benne, szóval jó eséllyel minden nap másik szobában alhat az a 76 éves néni, aki megvette a kecót.

Már-már kezdtem gyanakodni, hogy valami nincs rendben az ügylettel, mert kicsit furcsa, hogy miután a tulajdonos spanyol (a Milton) megtudta, hogy nekik kell lebontaniuk az életveszélyessé vált épületet, gyorsan eladták egy ismeretlen néninek a projektcéget.

Szerencsére azonban az ismeretlenség homályába burkolózó tulajdonos hölgy fia eloszlatta a kételyeket:

 „Mi az ügyleten egy büdös buznyákot nem kerestünk, nincs itt lehetőség semmilyen pénznek a mutyizására. És igen van olyan, hogy valaki teljesen ingyen és bérmentve dolgozik”

 

Nagy kő esett le a szívemről, meg vagyok hatva! És még mondják, hogy nincsenek ma már önzetlen emberek. A pécsi magasház amúgy Magyarország legmagasabb lakóháza. Vagyis lakóháza lenne. Jelenleg egész Közép-Európa legmagasabb lakatlan háza. Ugyanis életveszélyes, le kell bontani a francba.

Katt ide a részletekért.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: pécs mutyi magasház lakatlan toronyház

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr415616415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Übermayer 2013.11.05. 17:49:01

a spanyol cég beijedt, hogy bontásra fogják kötelezni, ami nem két fillér, tehát eladta egy strómannak, akin nem lehet majd behajtani, ennyi a sztori.

nem tudom a mutyit itt hogy lehet értelmezni...

Selli69 2013.11.05. 19:28:17

Szeretném megélni, hogy a teljesen ingyen és bérmentve dolgozó strómanon (avagy kedves édesanyján) behajtja a város a pénzt. Mindenesetre határozat van arról, hogy záros határidőn belül le kell bontani (nem emlékszem, talán fél év).
De szép lenne, ha a határozattól lebontódna. Mindegy, majd mi, pécsiek kifizetjük. Töketlen egy város.
süti beállítások módosítása