A tavalyi Városnegyed-bajnokságunk nagyon sikeres volt, de szomorkodva állapították meg egyesek, hogy a nyertes - a diadalon kívül - semmit nem kapott. Nos az idei Lakótelep-bajnokságon más volt a helyzet. Egy zöldsáv újul meg hamarosan a Rákoskeresztúri lakótelepen - ők nyerték ugyanis díjat, amit a FŐTÁV ajánlott fel: félmillió forint értékű dísznövény és segítség a parkosításban.

A FŐKERT négy tervet készített a parkosításról, melyekről bárki szavazhatott a Facebookon és most megszületett a végeredmény Szavazataitok alapján ez terv valósul meg hamarosan. Mégpedig a FŐTÁV, a FŐKERT, a XVII. ker. önkormányzat munkatársai és a kerületi lakóközösség vállalkozó szellemű tagjainak köszönhetően.

Bővebb infó a részvételről:
rakosmente.hu és facebook.com/fotavzrt.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest park rákoskeresztúr zöldfelület xvii. ker lakótelep-bajnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr825573126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása