Tudtátok, hogy az ingatlan.com az egyik legöregebb magyar honlap, amelyiken egy évvel az indulása után (1999-ben) még csak négyszáz hirdetés volt, és két év után lett először bevétele: 300 forint, amit egy rózsaszín csekken adtak fel nekik? Mindezt onnan tudom, hogy augusztusban volt 15 éves a legismertebb magyar hirdetési oldal, és összeszedtek egy csomó infót magukról.

A csinnadrattatikus ünneplésről sajnos lemaradtam, viszont pár napja albiböngészés közben belefutottam ebbe a mikroszájtjukba, ami jópofán szedi össze az elmúlt másfél évtized statisztikáit egy csomó aranyos rajzzal megspékelve.

Ez a lefele lapozgatós megoldás amúgy is tetszik nekem, szerencsére idehaza is kezd elterjedni - ingatlanos berkekben is. Legutóbb az Otthontérkép állított össze egy mutatós oldalt ebben a stílusban a budapesti ingatlanpiac statisztikáiról.

Mindkettő érdekes olvasmány, jó lapozgatást, jó  böngészést!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: marketing ingatlan.com hirdetési oldal otthontérkép

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr895521805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bal 2013.09.29. 10:59:02

Kár, hogy a számaikat nyugodtan el lehet osztani néggyel, az ismétlődések miatt.
süti beállítások módosítása