u MG 2666 DxOVP

Persze nem olyan merész, mint amit Zobokiék terveztek annak idején. Csak a Corvintető kapott egy megemelt teraszt. Eddig ugyanis nem volt túl előnyös, hogy bár baromi jó helyen van, a magas faltól csak azok láthatták a panorámát, akik illegálisan kimásztak a tetőre. Mostantól viszont bárki, aki fellépcsőzik a négy méter magas szintráépítésre. Még több kép itt.

u MG 2695 DxOVP

u MG 2713 DxOVP

A fotókat a szórakozóhely küldte és fentről készültek. Ha valaki arra jár, és látja, milyen lentről, dobjon egy fotót, kösz!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest szórakozóhely terasz corvintető palotanegyed viii. ker corvin áruház ráépítés

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr535253932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemethv · http://backtotheukblog.wordpress.com 2013.04.30. 10:07:43

Csodas, mostmar csak az aluminium szerkezetet kellene leszedni az epuletrol es felujitani a kulso homlokzatot, es mindjart emberien nezne ki a belvaros kozepen...

Zselés-halrudacska 2013.05.01. 19:37:07

Tényleg, mikor akarják már leszedni azt a hulye hullámlemezt a homlokzatról és felújítani az homlokzatot? Ideje lenne...

goodjohnwin 2013.05.05. 12:08:58

HA a Westendet nem engedélyezik, és nem teszi tönkre a Belvárost kereskedelmileg, akkor már rég lenne bérlője a Corvintól kezdve az Úttörő áruházon át a sok kiürül-lepukkant helyiségnek, és a Corvint lett volna értelme "kicsomagolni"... HA ne adj' isten valami kedvező folyamat beindul egy-két év múlva, akkor talán 5-10 éven belül még megérhetjük, hogy felújítva látjuk.
süti beállítások módosítása