Nagyobb képért kattints!

"nagyon érdekes dolgok történnek a Kossuth téren... nem elég, hogy nemrég az egész placcot egy (a pártpolitikusok számára) ingyenes parkolóvá alakították, de most még arra sem képesek odafigyelni a kivitelezők, hogy feleslegesen ne parkoljanak a kerékpárútra... persze szlovák rendszámmal könnyű megelőzni a bírságokat, csak azt nem értem, hogy nem jelent-e nemzetbiztonsági kockázatot, ha a kivitelező még a járműparkját sem itthon tartja üzemben... "

- írta Keret Terek az Urbanista Facebook-oldalára, ahová egy egész albumnyi képet linkelt. Azt azért tegyük hozzá, hogy legalább a felszíni parkolás megszűnik a fejlesztés eredményeként, persze a bringasávra azért figyelhetnének, ha már másra nem.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest közlekedés kerékpár kerékpárút építés szabálytalanság lipótváros v. ker kossuth lajos tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr785106149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2013.02.26. 14:03:17

Gyönyörű életkép a magyar munkaügyi helyzetről... A "legszebb" az volna, ha kiderülne, hogy a melósok feketén vannak alkalmazva - bár, valahogy nem lepődnék meg rajta túlzottan.

bio

Doberdo 2013.02.27. 08:09:04

Lehet, hogy a szlovák ipar építi át a Kossuth teret ???

vantaan 2013.02.27. 09:00:07

már megint Bayerzsóti bizniszét irigylitek??? Pofátlan nemzetáruló banda vagytok. "majd pont ezeknek adózok mi?" ....amikor tele a ház mocskos komcsi-libsi-álkeresztény kötsöggel. Egy nagy lófaszt! ...persze a havi/heti 50 milliót azt nem utasíthatom vissza, de EZEKNEK akkor sem adózom, mert én az 5,6,7, ....115,505, 1035-ös stb számú pártagkönyves vagyok s a bankár mocskos világ meg menjen már a ....a.

giriz 2013.04.08. 21:13:12

De miért takartad ki a rendszámot?
süti beállítások módosítása