József körúti homlokzat - fotó: BDzsH

A leghosszabb ideje követett ház itt az Urbanistán, alighanem a József körúti szellemház. Most BDzsH, a Heti Betonból szúrta ki, hogy felújították. Legalábbis a homlokzatot, de vajon mi lesz mögötte az épülettel?

Megújult a legtragikusabb állapotú körúti homlokzat. Korábban adtál már hírt róla, de itt van pár friss kép. Szép munkának tűnik, a földszinti portál ugyan még nincs kész, de az szerkezeten már látszik, hogy rendben lesz. Ami érdekes ugyanakkor, hogy van-e mögötte projekt, mert az a múltkor linkelt oldal csak egy reklámnak tűnt, hogy rásózzák valami más fejlesztőre. Érdekes ugyanakkor, hogy akkor mire fel a felújítás. Szokatlan tulajdonosi hozzáállás lenne, hogyha a jobb eladhatóság érdekében tették volna. Minden esetre a városkép nyert vele.

József körúti homlokzat - fotó: BDzsH

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: felújítás nagykörút homlokzat józsef körút viii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr115026577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cyan 2013.01.19. 07:42:01

A hátsó frontot is felújították?

Blista 2014.02.05. 16:50:53

1, szeritnem az alsó része nincs rendben Az erkélytartó konzolon látszik hogy le van verve az összes dísz az alsó részről, vagyis meghagyták a szocialista átbarmolást, ráadásué historizálóan leszínezték. A másik maga a színhasználat. Ezek a magyarországi prolipalotákról visszaköszönő színek, és egyrészt rohadtul nem alkalmasak egy olyan városban, ahol szmog van, másrészt meg nem is mennek egymáshoz. (még akkor is, ha nem ez a legszélsőségesebb példája ennek a színösszeállításnak)
süti beállítások módosítása