6961204_77372329_l_1_1353166312.jpg_800x576

Az ingatlanoslecsó, vagyis a mókás ingatlanhirdetés-szövegeket gyűjtő Urbanista-sorozat leáldozóban van. Valóban mókás bénázásból egyre kevesebb akad, helyette egyre több a szándékosan viccesnek szánt hirdetés, melyek többsége legtöbbször cseppet sem az. Na ez egy ritka kivétel! Szép kerek blogposzt, benne néhány nagyon szellemes képpel. Íme, jó szórakozást (Kösz a tippet Horizont Zoltán!)

 

"Eladnám a lakásomat... Ecseri út, harmadik emelet...nem..ne is kérdezd nincs lift. Négyemeletesbe nem szoktak tenni...viszont legalább téglaépítésü...sajnos ettől függetlenül önerőből kell feljutni az ajtóig. Pár percre van a metrótól, egy parkban... 

Napos...na jó ez nem a megfelelő szó...mondjuk úgy hogy amíg fönt van a nap (mármint az égen nem a harmadikon) addig elég a függöny irányába fingani és olyan fényrobbanás tör be amivel az elmúlt év összes buta tinivámpírfilm szereplöjét egycsapásra kiirthatod, abból az elaludt hajú napálló takonyból meg diszkólámpa lesz! 

Van bent egy szoba ami nappali, hálószoba, játékterem, táncparkett egyben...jobb ha hozzászoksz a keleti többfunkciós szobákhoz. A konyha teljesen multifunkcionális. Főzésen és mosogatáson kívül mindenre jó! Régebben volt benne hűtő...aztán kiraktam az előszobába a gardróbba...azóta beférek...mármint a konyhába...egyszer meg is fordultam ott. Meccsnézés közben viszont nagyon vagyány a haveroknak odabökni... - Kapj ki egy sört a gardróbból! 

Hát fürdőkád az nincs! Van viszont zuhanyzó...ha az alsó szomszéd nem szimpatikus nyugodtan énekelj hangosan remek akusztikája van. Mivel a wc is ott van egyéb jellegű koncertek előadására is alkalmas! Központi fűtésű de én azért szereltettem be külön vízórát biztos ami biztos... Most hogy eladom igazából hülyeség volt, beszereltethetted volna te magadnak...na mindegy. 

A szomszédok jól idomítottak...három tapsolásra piramis formába rendeződnek, és automatikusan eléneklik a pancsoló kislányt...ne szivasd őket halálra elég korosak már dalolászni...ha hangosan tévéznének megjelöltem a lakásukhoz tartozó elektromos biztosítékokat, tudod mi a dolgod!

Voltam olyan dőre, hogy elég szépen rendbehoztam, kifestettem, stb, és kilakoltattam a szellemeket kivéve Rezsőt a kohászt mert ő már előttem ott volt...csak néha dalolászgat este de egy tíz perc lakodalmas rockkkal meg lehet nyugtatni. 

Alkudozást sör virsli verseny után megbeszélhetjük."

 

(Ha már törölték volna...)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetés ingatlanoslecsó fura hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr754911611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emhem 2012.11.19. 08:23:33

még annyit tennék hozzá, hogy a képen szereplő helységet budapestnek hívják.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2012.11.19. 09:52:25

nemtom, 7 milla az azért komoly dolog, lehet nem ilyen mókás jóemberrel állnék le bizniszelni. másrészt viszont kétségtelenül kitűnik a tömegből, és a cseppet sem sablonos hirdetés útján sokkal többen látják a hirdetést, tehát funkcionalitását nézve ez így tökéletes.

összességében szép megoldás, jár a pont.
:)

Tapmancs 2012.11.19. 10:05:24

Nekem kissé erőltetettnek tűnik, de tény hogy ötletes.

kicsibuta 2012.11.19. 10:12:32

Iszonyúan erőltetett a fószer szövege, a kézírás viszont egy (nem agyoniskolázott) lányé. De az "elaludt hajú napálló takony" kifejezésért érdemes volt elolvasni! :D

2012.11.19. 12:03:02

Nekem bejön.
Ha valami erőltetett, akkor az az ingatlanosok izzadságszagú, modoros sablonszövegei.

Mrs.Columbo 2012.11.19. 13:18:38

Lehet akármilyen jó a hirdetés, egy Ecserinél lévő 27 nm-es lakásért nem adnék 7,2 M Ft-ot. (Ja ja, még akkor se, ha lenne :-p)

Illetékbélyeges elvtárs 2012.11.19. 14:36:41

na igen, de ki az a marha, aki gyakorlatilag önként beleírja a hirdetésbe, hogy
- a konyha használhatatlanul kicsi
- a szomszédban az öreglányok éjjel-nappal bömböltetik a brazil szappanoperákat
- nyáron meg fogsz főni az ablakon besütő nap miatt.
Marketing szempontból épphogy egy nagy öngól ez a hirdetés. Talán inkább a lakás előnyeiről kellett volna viccelődni, de ezek szerint nincs belőle valami sok

Emilia Emiliana 2013.01.22. 22:01:05

Most már egy vers szerepel a hirdetésben:

Óda a lakhoz melyben àlmaid megeled
Ès pènztàrcàd sem gebed!

Fel vitèzek fel a harmadikra!
Görbül a hàt izzik làbikra
Ezen szinten lakod leled
S bàr elekad lèlegzeted
(Ha meghaltàl bèke veled)

A szomszèdok pazar nèpek
Se nem dobszò
Se nem ènek,
Nem hagyja el a vidèket.

Lakod kicsiny àm de pazar,
Jobb ez mint a szènakazal!
Hàzközpontú lesz a hő
Levetkőzik minden nő
Ruhàit az àgyra dobja
Nem vèletlen nincs màshova

Konyhàd kicsi nem egy katlan
Mègis megsül bent egy vadkan
Zuhanyròzsàd vizet àd
Ehun nincsen fürdőkàd

Szellő rebben függönyön
Pofànver a fènyözön.
Kèrded napos? Mi az hogy!
Itt a vàmpìr gyorsan fogy!

Frissen festve rendbehozva
Csak ràd vàr a zsebkúria
Ott a szàmom elèrsz rajta
Nem vagyok harapós fajta.
süti beállítások módosítása