"Útban a Vekeri felé" - forrás: Képhatás blog.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: debrecen felirat vendéglátóhely

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr794847427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaspar Gil y Pollas · http://www.kulturtapas.com 2012.10.14. 12:58:33

Mondjuk ez tényleg rendben van: rövid, pontos, lényegretörő. :)

......................
www.kulturtapas.com

ottomoll 2012.10.14. 13:54:00

@Gaspar Gil y Pollas: A Vas utcai gyrosos jut eszembe(Coolbud vagy valami ilyesmi). Gerilla marketingnek tűnő leállított tábla hiredette a Rákóczi úton, hogy "Az év legjobb gyrosa".Ráadásul 450-ért (már itt gyanusnak kellett volna lennie). Üsse kő-gondoltam-kipróbálom. Nem kellett volna... A "remekmű" szagától is a hányás kerülgetett. Szerintem valami dögkútról, vagy más kétes helyről származó húsból készülhetett. Szó nélkül-jól látható mozdulattal- dobtam vele egy 3 pontost a kukába, és távoztam. Remélem azóta az ÁNTSZ bezáratta a helyet. Valaki nem futott bele?.

öcsibácsi 2012.10.14. 18:00:22

Hát ezt a lángogost ismerem a Hosszúpályi felé vezető út mellett.
Ha akarsz osztályon aluli lángost enni, akkor menj ide. És még drága is ahhoz képest, hogy milyen környezetben fogadnak

FrundsbergW201 2012.10.14. 18:40:22

Jó lángost Kecskeméten lehet enni a Gokart pálya melletti piacon. Ha arra járok nem hagyom ki soha!

szappanfőző 2012.10.14. 18:41:00

Tiszaföldváron még mindig a sima 100 forint/db és ehető!

Kepan 2012.10.14. 19:46:44

Lehet, hogy a lángost ugyanabban sütik ki, mint a halat.

standup 2012.10.14. 20:54:30

A Sárkány Centernél láttam az alábbit: "Kurva jó sütink van!" - pékség előtt :)

ottomoll 2012.10.14. 21:10:57

@öcsibácsi: Ettől tartottam. Egyébként állítólag a legkirályabb lángos a római parton található. Érdekessége, hogy nem sima olajban,hanem kókusz(vagy pálma?) olajban sütik, és ezt kevésbé szívja be a tészta. Sokféle feltéttel kínálják. Egyfajta hungarian pizza:))

Kösz a halakat! 2012.10.14. 21:28:05

a legjobb lángos a Nagymező utcai hajnalban kotta részegen

replayxx 2012.10.14. 23:19:20

Közönséges altesti humor mint marketing? Gondolom, hogy a célközönséget jelentő primitív prolik nagyra értékelik! Pedig ez valójában rendkívül szánalmas.

zsírvezér 2012.10.15. 02:26:33

@ottomoll: És szinte mindenhol a pálmaolajat használják, mivel nehezen oxidálódik, így sokáig, 2 év a gyártástól számítva, eláll. Sütés utáni szűrés esetén felhasználhatósága lényegesen meghaladja a napraforgó étolajét,szóval nem kuriózum az, csak ruppóbaszás, de hát mást ne is várjunk egy lángossüttő kisiparostól...

a_tom 2012.10.15. 06:58:23

Van ahol tényleg azzal keverik az ételt, nem kézzel vagy fakanállal.
Mondjuk az meglep hogy reklámozzák :)

ottomoll 2012.10.17. 18:18:54

@zsírvezér: Nem tudom pontosan, hogy miben sütik, de azt igen,hogy egész másban, mint sok helyen, és nem vészesen drágább,mint más helyek.

Radu (törölt) 2012.10.19. 19:15:48

@zsírvezér: a pálmaolaj drágább, mint a sima étolaj. És az a lángos ami pálmaolajban sült tuti jobb, mint ami simában sült!