Most pottyant be a leveles ládámba az A4 Építészstúdió sajtóközleménye, hogy egy nemzetközi versenyen nyert elismerést Kendik Géza, Papp Zoltán és Maza Orsolya fémhomlokzatterve a Vasas vívócsarnokára. Tetszik, remélem meg is valósul. A kurta sajtóközlemény szerint támogatást nyert rá a csapat, szóval szurkoljunk. Sok kép és a közlemény alant.

01pasaret.jpg

"27 ország 177 pályaműve közül nyerte el a magyar A4 STUDIO építészcsapata (Kendik Géza, Papp Zoltán, Maza Orsolya) egyedüli magyar díjazottként, a „2012 TRIMO Architectural Awards” díját a „Future Dreams Award” kategóriában. A magyar csapat, a tavaly 100 éves VASAS SC, Budapest Pasaréten megújuló vívócsarnokának terveivel nyerte el a nemzetközi zsűri tetszését.

A többszörös vívó olimpiai bajnok Kovács Pálról elnevezett csarnokban - melynek építése nemrégiben állami támogatás nyert - vív 2012 londoni olimpiai bajnoka Szilágyi Áron is. A díj rangjára jellemző, hogy a díjazottak között van a Forma 1-es McLaren istálló technológiai központja."

03pasaret.jpg

03pasaret.jpg

04pasaret.jpg
05pasaret.jpg

08pasaret.jpg

07pasaret.jpg

06pasaret.jpg

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest sport díj fém csarnok látványterv pasarét homlokzat ii. ker pasaréti út

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr184820012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arslab 2012.10.04. 22:22:32

Egy újabb doboz, gratula! Az építészeknek hivatalból resetelik a fantáziáját?

szájhúzó kutya · http://szajhuzokutya.blog.hu 2012.10.05. 09:11:10

Átcsomagolásnak nem rossz, kérdés milyen minőségben fog megvalósulni, valóban fémborítás lesz vagy valami gagyi plexi+fólia kombó...

öt görög 2012.10.05. 09:39:01

Már csak körülötte kell mindent szürkére festeni, vagy kilobbizni az állandó telet. A cigány vívók imádni fogják.
süti beállítások módosítása