Tegnap este lezárult az egy hete indított játék: addig gyűjthették a lájkokat a részvevők, hogy eldőljön, melyik képet szeretitek legjobban a sör és a város, vagy a sör és épület témakörben. Na és persze eldőlt az is, kik kaptak ingyen belépőt az augusztus 29. és szeptember 2. között tartott a Budavári Sörfesztre

A legtöbben Frajt Zsuzsa Egy fejnyi Hoogarden és én a Városház téren :) című képét lájkoltátok:

A legkedveltebb négy közé került még: 

 Keresztesi Barbara - Csak a jó sörök! a Kertész utcában,

 

404084_492058954138480_513722265_n.jpg_960x720

 

Lollok Andrea, aki azt írta "Három hete voltam Prágában, korábban nem voltam túl nagy sörfogyasztó, de ez a Staropramen rabul ejtett, soha még sör ilyen jól nem esett, mint ez a korsó!",

 

 

 

...illetve Papp Dénes: "régi sörgyári épület a Népszínház utca és a Kiss József utca sarkán, a képen a sörgyártás allegóriája - vagy valami ilyesmi :)" című képe - alighanem a remek épület miatt, melyről itt olvashattok amúgy bővebben. Ezt az utóbbit választottam nyitóillusztrációul. 

Köszönöm a sok képet (nézzétek meg a többit is, érdemes!), a nyerteseknek gratulálok és majd levélben értesítem őket, hogy juthatnak hozzá az ingyen zsugához. Találkozunk a Budavári Sörfeszten!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: pr sör szórakozás fesztivál ital várnegyed budai vár i. ker budavár

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr1004730188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása