IMG 1982

 

Nos ma van a Live Inspire bloggerverseny utolsó napja. Emlékeztek?

 

Látva a verseny állását, néhány napja még azt terveztem, hogy leírom a kiírásban vállalt kötelező köröket, megköszönöm a sok nekem dobott szívecskét, fájó szívvel búcsút intek a bucipénznek és megkérek mindenkit, hogy nemzeti büszkeségünk érdekében kattintsák végig a három magyar versenyző posztjait, mivel rajtam kívül mindenki esélyes a győzelemre. (Illusztrációul pedig feltöltöm egy nem létező magyarországi város főterének fotóját. Tudjátok hol van?)

Ám tegnap Városbanék nagyon meglepőt posztoltak. Rájöttek, hogy egyesek csalással kerültek az élre. Engem ugye, aki az esélytelenek nyugalmával szemlétem a hajrát, tulajdonképpen nem is nagyon érintett a dolog. Hanem Csaba és Ádám, miután többször figyelmeztették a szervezőket a kiskapura, úgy döntöttek nem könyörögnek tovább annak bezárásáért, hanem inkább átsétálnak rajta és megnyerik a versenyt. Mint írják:

 

"De ha már rendes verseny nem tudott kialakulni, ne tegyünk úgy, mintha valódi győzelemre lehetne esély. Éppen ezért a magunk részéről a nyereményt, ha ezek után is megkapjuk (bár miért ne kapnánk, csak azt a kiskaput használtuk ki, aminek a bezárásáért napokon át könyörögtünk) elharmadoljuk a három hazai blog között, szóval az ötszáz ajró másik két harmadát átadjuk az Urbanistának (külön grat) és a Manzárdnak."

 

Ejha! Szép gesztus, köszönöm fiúk!

A magam részéről nem tartok igényt a nyeremény harmadára, hanem azt javaslom, hogy öten (2 városban, 2 manzárd, 1 urbi) megerősítendő a megbonthatatlan bloggertestvériséget üljünk le sörözni vagy borozni, ők meg állják a nyereményből a cechhet. A többi meg maradjon megérdemelt jutalmuk.

Valami az súgja, biztos tudnak valami jó helyet, én pedig megígérem, hogy 133 eurónál kevesebbet fogyasztok.

 

Ja és a már említett kötelező kör, majd elfelejtettem:

A verseny csak nekünk bloggereknek ér véget ma, holnaptól újabb szakaszba lép. Ide már bárki pályázhat fotókkal, 11 országból (Magyarországon kívül Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Egyiptom, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna).

Minden induló max 10 képet tölthet fel arról, mi inspirálja épp aznap. A fotókra július 31-ig lehet szavazni, aztán minden országból meghirdetik a legjobb 10 fotót, és egy győztes (szintén országonként) nyer egy kétszemélyes olaszországi utazást.

Ámen!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr294480351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2012.04.30. 09:40:22

Létezik ez a város, Szentendrének hívják. :P

nyünyüge 2012.04.30. 12:31:15

Adtam egy szivecskét, cserébe egy kérdés-kérés.
Ma boltba menet ezredszer bosszantottam fel magamat a dohányzási tilalom óta irodaházak, kocsmák, boltok, .... előtt "kialakított" köztéri dohányzóhelyek egyikén.
Nem kellene ezeket elrettentésül egy képgalériába gyűjteni és egyben arra inspirálni a kreatív embereket, hogy ötleteket adjanak kulturált megoldásokra?

audishapi 2012.05.01. 09:50:41

A skanzen, ha jól emlékszem, tokaj környéke van így ábrázolva.
süti beállítások módosítása