14541289_f8944b94d424281e62e4631e8631cb5a_l.jpg_600x800

Bár közelében sincsenek a Lukács bádogszörnyeinek, azért itt is vannak fura megoldások:

 

Kedves Urbanista!
A mellékelt ábra szerint a város több pontján is támadnak a Bádogosok. Ezek a képek az Olof Palme házról készültek a Városligetben. Ez az épület ad otthont a MAOE-nek /Magyar Alkotók Országos Egyesülete/. Lehet hogy ez egy képzőművészeti installáció akar lenni!?!
Üdvözlettel,
Muha Henrik
 

 

És ha már itt vagy: szavazz áprilisban az Urbanistára ebben a nemzetközi bloggerversenyben: nyomj egy szívecskét -s posztoknak - kösz! Megígértem: a pénzdíjat nem fogom jótékony célokra költeni! És én tényleg nem verem át a választóimat.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest buhera városliget xiv. ker olof palme sétány

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr94457181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2012.04.17. 19:56:46

Ezek hogy kerültek oda? Illetve mi van az eredeti csatornákkal, gondolom új korában volt valami ami nem így nézett ki. Vagy az a falba van beépítve, elrozsdásodott, ereszt, áztatja a falat és egyszerűbb volt kívülre rakni egy másikat mint azt kijavítani? Komolyan nem értem...
süti beállítások módosítása