Volt nekem egy kedvenc blogom a forrás:Budapest, amit Smiló Dávid építészhallgató írt. Olyan témákat fedezett fel és olyan megvilágításban mutatta be azokat, amiket a laikusok azért nem vettek volna észre, mert laikusok, az építészek azért nem, mert építészek. A blog sajnos abba maradt, de Dávid azóta is aktív. Lett folytatása f:bp-nek, műsort vezet a Heti Betonban, az Építész Szakkollégium elnöke, ír ide-oda. Most meg a TEDxYouth@Budapest konferencián tartott előadást. Senki ne világmegváltásra számítson, aki belenéz, de nagyon szépen letisztítva, tömörítve benne van, miért is fontos írni, beszélni az építészetről.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr643435861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2011.12.05. 16:20:12

Tetszett, csak kicsit végig úgy éreztem, még a bevezetőnél tart. Mintha ezzel vezette volna fel egy nagyobb projekt bemutatását - mint amilyen például a blogja.

De azt tényleg velősen összefoglalta, miért fontosak a szavak a kövek mögött, és a példái is nagyon jók!
süti beállítások módosítása