Ritkán foglalkozunk ennyit egy kis utca egyetlen telkével, de ha már egyszer olvasói felszólításra szóba került a Gül Baba utcába tervezett társasház, nem mehetek el szó nélkül a most publikált tervek mellett. Mint az Építészfórum cikkéből kiderül, Z. Halmágyi Judit továbbgondolta elképzelését (amellyel amúgy semmi bajom nem volt) és most egy kőcsipketerítőt dobott a házra, mint ahogy a múltszázadban volt szokás házi oltárt csinálni a lábon álló televízióból. Így se rossz, bár bevallom nem pontosan értem, hogyan is valósulna meg: a szöveg kissé ködös, a látványtervek zöméből pedig nem derül ki am lényeg. Aki megfejtette, szóljon!

 
Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest társasház látványterv gül baba utca ii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr182643825

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mely budai utcákban a legkönnyebb most lakást eladni? Végignéztük az egyes kerületeket 2011.02.07. 09:50:00

A pesti kerületeket már végigvettük két korábbi cikkünkben, de az egyes budai kerületek kapcsán is kíváncsiak voltunk arra, hogy az ingatlanközvetítők véleménye szerint melyek a legnépszerűbb utcák, azaz hova költöznek, költözné...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.02.08. 11:32:23

zéhalmát el kéne tiltani az élettől!

Swallowthebird 2011.02.08. 15:18:06

Műköcsipke? Jól olvastam ? Muahahahahahahahahahah

Swallowthebird 2011.02.08. 15:25:46

Műkőből muahahahah még mindig ezen nevetek...
... nem hangzik jó ötletnek.
süti beállítások módosítása