Szeged űrállomás heggyel

 

Aki olvasta a Kétfarkú Kutya Párt vezetőjével, Kovács Gergellyel készült interjút, az biztos örül neki, hogy már a látványterve is megvan a Szegedre tervezett hegynek és az űrkikötőnek. Mint a párt blogján (amit természetesen melegen ajánlok mindenkinek) írják a képhez:

 

Szegedi látkép 2013-ból, előtérben az új Rózsa Sándor Űrrepülőtérrel. A Tiszát ezen a szakaszon a föld alá vezetjük.

 

Ma hajnalban kikerült a párt budapesti programja is, amiben olyan izgalmas dolgokat ígérnek, így például előveszik Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetik a Nagykörútra a Dunát, megépítik a Gellért-hegyen a IV. Béla Energianyelőt, ánuszmentes kutyákkal és kéregetők helyett hivatásos adakozókkal tennének rendet a köztereken.

Azt hiszem tévedtem, nem csak álcivil jelöltek lehetnek a kampányban...

 

További Kétfarkú Kutya-projektek az Urbanistán itt.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest politika választás szeged kétfarkú kutya látványterv

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr312194815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olgicsq 2010.08.03. 08:34:09

A Hegyet Szegednek projekt lehetett volna grandiózusabb is, de talán ekkora is elég lesz majd a Polgármester Úrnak, amikor megnyeri a választást, és telket keres a villának. Kérdés, hogy hogy megy majd fel oda Pajero? :D

minnifield űrhajós 2010.08.03. 08:54:48

jaj de elavult ez a program...hol van az időgép?
:D

goumba 2010.08.03. 09:00:28

hajrá kétfarkú, anyámék épp ott laknak, ahol a hegy lesz, majd kapnak egy faszányos hegyvidéki házat és boldogan élnek, nem csak a poros síkságot nézik majd ezentúl ;-)))

Abdani 2010.08.03. 12:22:35

@dzsilla: Ja, még a 80-as években építettek egy záporozótavat és szabadidőközpontot, ahol a kiásott földet egy nagy halomba rakták össze, ezt hívjuk itt Kecsón a Dombnak.
Kinek és milyen kalandja volt rajta?

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.08.03. 12:42:25

@Abdani: nemtom pontosan, egyszer mesélte egyik csoporttársam, mikor arrafelé volt egy kis dolgunk gyakorlat céljából, hogy kevés sikerrel megpróbált rá felmenni kocsival a valamelyik polgármester a valamelyik évben. :)
amúgy szerintem egyáltalán nem rossz az a domb ott.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2010.08.03. 12:50:25

A körúti csatornák mellé igazán épülhetne hegy Pesten is - plázák és léghajóhotelek helyett...

stuccer (törölt) 2010.08.05. 16:28:08

a körút helyére dunát megoldással bécsben operáltak először, mellesleg kurvára bejött, sokkal kisebbek az áradások, és a dunacsatorna környéke pedig hibátlan rekreációs/vendéglős övezet. aki egyszer Bécsben jár, sétáljon végig a Promenadenweg-en, szerintem az amúgy is élhető város legszebb része.
süti beállítások módosítása