Íme egy újabb csokorra való, Urbanistához érkezett, megválaszolásra váró kérdés:

Fidó (budapestjovoje): "Mi van a Budai Parkszínpaddal? Elbontották már? Állnak még romjai?"

Tomi: "Nem tudsz véletlenül valamit a Nyugati téri Eiffel parkról? Már jó ideje elkészült (de legalábbis nagyon úgy néz ki), de néhány zártkörű rendezvényen kívül semmi sem történik."

Én: Tudja valaki miért olyan fontos az M31 autópálya építése? (Bővebben a Futuristán)

Dex: "A muegyetemi epulet eladasarol szolo bejegyzesedrol eszembejutott, hogy ha gondolod utananezhetnel a BMF Becsi uti kollegiumanak is. Konkretan a III. ker. Bécsi út 104-108-as szam alatt talalhato, es nagyjabol 2 eve all uresen. Annak idejen (ha jol emlekszem 2007 nyaran) mindenkit azonnali kikoltozesre szolitottak fel, mert szeptembertol felujitjak a koleszt es ilyen PPP-s rendszeru lesz a dolog. No.. ennek az eredmenyet lehet most latni ott. Kipakoltak (kiloptak) mindent a koleszbol es azota is uresen/kihasznalatlanul all. Vajon kinek es miert all erdekeben, hogy ket eve mar uresen all az epulet?" (Nos ez szeptember óta lapul a levelesládámban, ha azóta változott volna a helyzet bocs)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest kérdések autópálya kollégium bmf xi. ker iii. ker budai parkszínpad

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr51592561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms. Mazsola · http://msmazsola.blog.hu/ 2009.12.12. 15:50:19

A BMF koleszával nagyon nem változott semmi, kísértetjárta hely lesz lassacskán. Én is kíváncsi lennék, hogy papíron elindult-e már ezzel kapcsolatban valami...

wolfclaw · http://wolfclaw.blog.hu/ 2009.12.12. 15:53:53

A Parkszínpadot úgy tudom még nem kezdték el bontani. Legalábbis novemberben még állt, amikor arra jártam :) Az Eiffel Park csak látszólag van kész, valamit még mindig építenek rajta.

Káposztakukac 2009.12.12. 19:19:04

alig pár napja volt index főoldalon egy cikk a bmf koli sorsáról. csak el kellett volna olvasni. röviden: bmf fel akarta újíttatni, el is kezdődtek az előkészületek, kivitelező is meg lett nevezve, csak aztán a válság miatt már nem sikerült hitelt kapni a beruházásra... úgy egyébként meg nem nagyon tudom, hogy mi a faszt lehetett volna ellopni egy 40 éves lepukkant főiskolás koliból.

Dachstein 2009.12.13. 11:42:00

Az M31-es építése azért olyan fontos, mert az önkormányzatok és a civil szervezetek (Azt hiszem főleg a csömöriek balhéztak emiatt) csak ezzel a feltétellel mentek bele a körgyűrű építésébe. Elvileg az M0-ás keleti szektorát át se lehetett volna adni az M31-es nélkül.

webmestar 2009.12.14. 00:02:00

sajnos a parkszinpad megvan, de tulajdonképpen egyrészt egyre rosszabb állapotban van (már a gaz is benőtte) másrészt hajléktalanszálló lett (a környékén is baromi büdös van). Ez az állapot most a legrosszabb

martin86 2009.12.14. 13:21:24

Nyugati téri Eiffel parkot szerintem meg akarják kímélni a nyugatin szilveszterezőktől...

Zombika 2009.12.15. 12:07:24

Eiffel parknál a beruházó és a kivitelező vitázik valamin (gondolom az anyagiakon), amíg a vita le nem zárul, addig nem történik meg az átadás-átvétel és addig a használatbavételi engedélyt sem tudják megkérni rá.
Ez a bérlőknek szívás, mert nem nyithatnak meg, hiába van olyan, akinek teljesen kész a boltja.

pösti 2009.12.17. 23:53:19

Az Eiffel park "park" része köztér(közterület-e)????
süti beállítások módosítása