DEGER20091203004- Bár a Heves megyei Lőrinciben előbb valósult meg a kerékpárkölcsönzés, mint Budapesten, a fővárosban viszont elindult az első Bringaangyal szolgálat. Vagyis ha valaki lerobban valahol a városban, akkor nem kell azon gondolkodnia, hogy hova vigye a kerékpárját, csak kíhívja a biciklimentőt és kész. A témáról Hírbehozó már korábban is írt, most meg elindult egy szintén kapcsolódó blog is, de azt csak bennfenteseknek ajánlom.

- A Google azt tervezi, hogy jövőre Nagy-Britanniában lehetővé teszi, hogy ingatlanközvetítők, illetve magánszemélyek ingyen helyezhessenek el fotókat a térképen, amit a Street View-ban a hirdetés részleteivel is kiegészíthetnek. Az egyik legnagyobb brit online ingatlanközvetítő portál, a Rightmove részvényei 13 százalékot zuhantak a bejelentés után.

- Újraindult a Váci1 bevásárló galéria kivitelezése, miután az ORCO és a finanszírozó Unicredit Bank megállapodott a 46 milliós eurós hitel folyósításáról. A Zaha Hadid által tervezett Szervita téri irodaházat viszont már biztosan nem építi meg a fejlesztő.
 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: google budapest hírek közlekedés kerékpár lőrinci váci utca v. ker vörösmarty tér váci1

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr261577442

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: AI? Még nem teljesen... 2009.12.07. 08:47:40

A Gugli útjai kifürkészhetetlenek. Sokszor meglepődöm azon, hogy milyen szavakat tudnak beütni az emberek a keresőbe, pláne, ha azok mondjuk hozzám vezetnek. A blog statisztikáját megtekintve találtam egy, elsőre igencsak témaidegenül hangzó keresésre,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása