MÁV székháza fotó: adocsalas.com- Nem lesz kaszinóváros Sukorón: Oszkó Péter pénzügyminiszter kezdeményezi a sukorói ingatlanról szóló szerződés felbontását.

- Október 12-én, hétfőn indul a Földalatti beszélgetések őszi évada. Az Építészfórum hagyományos rendezvénysorozata új helyszínen, a FUGÁ-ban jelentkezik, az első alkalom témája: autonóm házak, passzív házak, alternatív építőanyagok, avagy irányváltás az összeomlás előtt.

- Harmadszor is kiírták a pályázatot az Andrássy úti MÁV székházra, melyet eddig a többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült eladni.

- Akit érdekel a Főutca projekt, október 7-én, szerdán 17:00-tól a FUGA-ban (Petőfi Sándor utca 5.) meghallagathatja Cselovszki Zoltán főépítész előadását. (Amúgy minden hónap első szerdáján délután 5 órától lesz itt valami.)
 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr821429647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.10.06. 11:25:22

Van honlapja a FUGÁ-nak? Cselovszki szerdán lesz ott, de valami fórum lesz ugynerről csütörtökön is, vagy nem?

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.10.06. 11:26:11

@városjáró: nemtom én mindkettőről csak a bloggerlevlistáról értesültem :)

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2009.10.06. 12:10:04

@~dá~: Ráadásul ma 4-től lesz körbeveztés is. (Persze ki fog ráérni rajtam kívül egy ilyen murira?! Én is csak épphogy... Na mindegy; jellemző! De nyugtával a napot!)

gramercy 2009.10.06. 17:16:59

lehet hogy túlzok, de a rendszerváltozás utáni belpolitika egyik kulcsmozzanata ez: a CIVIL ellenállás megakadályozott egy többmilliárd eurós törvényellenes üzletet, aminek ráadásul kormányzati hátszele is volt

bravó!
süti beállítások módosítása