retekblog: Ciráda

 

A héten Indafotóra került városos-épületes fényképek közt akad szép, csúnya és csak a cím alapján megérthető is. Na meg a napi borzasztó szóvicc blogba illő heti borzasztó szóvicc. Ja meg a tökéletes Indafotó rögtön az elején (hogy én is mondjak egy borzasztó szóviccet).

VinceB: Inda utca
retekblog: Leveles láda
James Cage: Élet a kevésbé napos oldalon
kokaeN: Naplemente lakásból
retekblog: Káprázatos udvar
sisy: Természet
Krisztácska: A külvilág elől elrejtve
cuki..: 101 8082

 

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Szolgálati közlemény. Ne feledjétek, tesóblogunkon, a Bp Butikon is elindult a hét képei sorozat. Szóval, ha egy nyájas fotós ruhás-boltos-öltözködős-próbababás-plázás fényképet tölt föl az Indafotóra, legyen olyan szíves egy bpbutik címkét akasztani rá! Köszönjük, szolgálati közlemény vége.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr401099385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása