nick cave

 

Izgatottan kapta föl Nick Cave a telefonját, mert már rég óta várta ezt a hívást. Arca azonban elkomorult a hallottaktól. Letette a mobilt, fellapozta naptárát május 15-nél és a "Fellépés a Budapest Főváros XII. kerületének Hegyvidéki Napok rendezvényén???" szöveget jó erősen áthúzta. Napokig nem lehetett utána szólni hozzá...

Hasonló események történhettek az elmúlt hetekben Sadéval, Lou Reeddel és Leonard Cohennel is. Ugyanis mint arról korábban írtunk, a Hegyvidék önkormányzati honlapján szavazni lehetett a májusi bulijuk fellépőiről, többek közt a fenti nevekkel, akik egész biztosan fenntartották a naptárjukban azt az üres napot az eredményhirdetésig. A győztes amúgy Demjén Rózsi lett. De van ennél cifrább zenei téma is önkormányzati portálon!

A XX. kerület szolgáltatása nem csak önkormányzatok között egyedülálló, de akár forradalmasíthatja az online zeneterjesztést. A nyitóoldalon a pesterzsébeti zeneművek linkre kattintva megláthatjuk mi mindent írt Híres Ákos zeneszerző a kerületről. Például a Pesterzsébet az EU-ban című művet. Ha írunk egy e-mailt a fejlesztőknek, akkor elvileg elküldik nekünk tömörítve, bár én két hét alatt sajnos nem kaptam választ (és nem azért, mert rossz a link).

Pedig reménykedve várom az e-mailt, mint Nick Cave a kerületi önkormányzat kultúrfelelősének hívását...

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest zene szavazás rendezvény xx. ker xii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr421095743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takika 2009.05.02. 20:46:08

Valaki megelozott, pedig en aztan porgettem Cohent rendesen. Bar a mester igy is jon Pestre :)
süti beállítások módosítása