Catullus óta nem sikerült senkinek ilyen szép tömören leírni az izzó szenvedélyt, haragot és forró szerelmet néhány sorban. Ráadásul a Lesbia-ciklussal valószínűleg egyetlen távfűtéses panellakást sem sikerült eladnia a költőnek, nem úgy mint Szabó Gyula ingatlanreferensnek, aki Anyám tyúkja című művével helyreállította a költők becsületét a prózatúlsúlyos ingatlanosirodalomban. Íme a mű:

Szerelmes szívek fészke
Az első otthon a gyereknek
Ellopott, meghitt pásztorórák színtere
Csatatér
A titkos lak
Arany tojást tojó tyúk
Értékálló befektetés a jövőre
I.emelet, 1 szoba
Pont jó lenne Anyámnak

És csak 7, 9 M, tehermentesen

 

~dá~: catullus

 

Akit érdekelnek a részletek, itt találja meg.

Emlékeztetőül a korábbi ingatlanirodalmi alkotások:

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés lakás xvii. ker ingatlanosirodalom

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr551048980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UjBuda · http://ujbuda.blog.hu 2009.04.06. 10:29:10

Lassan a XI. kerületben is szükségük lesz arra az ingatlanosoknak, hogy fészekként kínálják a lakásokat. Mióta a szocialista Molnár Gyuláék megszüntették a panelprogramot és begyűrűzött a válság is, alig akad vevő az ingatlanirodákban...

hotten totta 2009.04.06. 10:41:25

Rohanok foglalózni, de csak ha dedikált kötetet is kapok a József Attila-díj sanszos közvetítőtől.

radiris 2009.04.06. 10:55:59

Kossuth-díjat Szabó Gyula ingatlanreferensnek! Kötetet, babérkoszorút, mellszobrot!

Szabó Gyula for Prime Minister!

Fashionistas 2009.04.06. 11:24:22

Én le is foglalóztam :))))))))))

ligetikócsag 2009.04.06. 12:27:54

Köszönöm a kedves szavakat. Örömmel tölt el, hogy munkásságom végre figyelmet kapott e mértékadó helyen. Azok örömére, akik jól szórakoznak munkásságom morzsáin és esetleg ingatlanoznak is, közkinccsé teszem az eddig - a célközönség kiválasztásában - legsikeresebb művemet, ami egy hét alatt adta el az igatlant. Íme:
Apa, ez kell nekünk!
Mert ha rád várunk, sose lesz ilyenünk, pedig én mindig ilyenről álmodtam. Ahol nem kell már soha többet semmit sem csinálnunk, csak be kell költöznünk és élvezni az életet. Semmilyen iparos be nem teszi a lábát ide, csak nézzük, hogy locsol az automata és csak arra kell figyelnünk, nehogy vizes legyen a kutya. De ezt a munkahelyünkről is megtehetjük az IP alapú kamerákon keresztül az interneten. Jó, néha be kell fűteni a finn szaunát a kertben meg le kell nyírni a pázsitot, de azt Te is meg tudod csinálni.
A férfi társaimtól elnézést kérek, de mindig ANYUCI dönt meg a Gyerek, mi meg megfelelünk nekik. Ne szégyellje, hogy ha eljönnek, már tudni fogom, Ön is olyan mint én. Nem dicsekszünk majd el vele senkinek.
Ha autókereskedő lennék, itt az állna: 160nm-es, kombi, limitált széria, 8 éves, Full Extrával igényesnek …

A Vevő természetesen egy Könyvelő Hölgy lett egy autó és gépmániás Férjjel.

Kösz a figyelmet

beleszolok 2009.04.06. 14:01:33

8 milla egy 36 négyzetméteres panellak? Atyaég.

beleszolok 2009.04.06. 14:36:58

Egyébként nagyon jó a blog artwork-je. Az egyik legjobb azok közül, amit láttam. :)

erogén zónapörkölt 2009.05.17. 18:06:28

@ligetikócsag: Én ennél egy kategóriával jobbat árulok, a "színesházakban" Felújítva - parkettásnak még kéne jönnie 60 ezerért! - de beépített konyhával (a tűzhely még nem volt bekapcsolva), ajándék, koloniál típusú szekrénysorral, mobil légkondival. Ezekben a házakban lakást szinte nem is lehet venni, csak örökölni. Hátránya, hogy a ház által körülvett, parkosított kerthez csak a gyerekesek kapnak kulcsot. Így 8 és fél, mint Fellininél... :)
süti beállítások módosítása