Bár ez Római part szerelmeseinek címzett szerelmeslevél már egy ideje fenn van a neten, épp ma frissítették az Ingatlan.com-on. Illetve nem frissítették, csak meghosszabbították. Különben nem szerepelne benne, hogy "A tervezet átadás: 2007 novembere." Nem modnom, hogy egy ingatlanos legyen feltétlen up-to-date, de legalább up-tu-év. Mondjuk fogadja meg, hogy minden nyári napfurdolón meghallgatja az üzenetrögzítőjét, Szent Mihálykor elolvassa az e-mailjeit, Gyümölcsoltó Boldogasszony napján pedig óvatosan körbekérdez, hogy miújság az általa kínált lakásokkal: megépültek-e vagy összedőltek-e már, esetleg már háromszor tulajdonost váltottak-e azóta. (kösz a tippet Ádámnak!)

tervezett

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ingatlan hirdetés apartman ingatlanos iii. ker római-part

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr801026736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bécsi pszicho · http://www.flickr.com/photos/haazee 2009.03.26. 16:54:27

Nem vagyok egy gyakorlott lakáskereső, de mi az, hogy "gépkocsi parkoló vásárolandó"?
Ilyet lehet, hogy kötelezően előírják a parkolóhely megvásárlását? (ráadásul nem is garázs, csak egy 2-3nm-es szabadterület?)
süti beállítások módosítása