Bizsu60: A Gellérthegy tetején

Elmélkedő mackók, tükröződő víztorony, nádtetők, füst, egy nagy mosoly és egy sor kanálisfedél.  Heti nagy fölfedezésünk pedig Imoka, akinek főleg londoni képeit ajánljuk a nagyérdemű figyelmébe! 

Schakaal: DSCI0914
I\\/I4R[ł: Hősök tere
kösziiii: délutáni elmélkedés
imoka: Nádtetők
hombre: DSC02705r
Tuninglove: Víztorony
sisy: Budapest
kékbéka: Dawn
viztorony: nagymosoly2
iksz.adam: 05 - Csatorna


A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr72989920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smalladam 2009.03.13. 00:33:04

az első fotóért külön köszi, szép emlékeket ébreszt bennem a szobortól az esti budapestre néző kilátás, a távolban feltűnő piros pontokat-amik a kelenföldi erőmű tornyai egy ideig mindennap láttam a szobaablakból, a zöld pacni - a nagy világító uvaterv felirat - pedig részegen is mutatta a hazafelé vezető irányt, át a lágymányosi vasúti töltésen:D
süti beállítások módosítása