"A Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezete 2009 02. 21-én a hagyományos Ingatlanfarsangon az Ingatlancitrom díjat a www.tulajdonostol.com
portálnak adományozta. Az Ingatlancitrom díjat azoknak a portáloknak, személyeknek adományozza a szervezet, akik a szakmai céloknak, az Ingatlanszakma megbecsülésének a legtöbbet árt, vagy a legnagyobb öngólt rúgja. A rendezvény a www.bazar.hu és a www.ingatlanok.hu ingatlanos portálok közreműködő támogatásával, civil szervezetek részvételével zajlott le Budapesten." (OS) - kaptuk a vicces hírt az MTI-től. Elég hülyén jön ki, amikor két ingatlanhirdetéssel foglalkozó portál "közreműködő támogatásával" citromdíjat ítélnek egy harmadiknak. Főleg egy olyannak, amelyik nevében is az ingatlanosok megkerülésére buzdít. Na azért a tulajdonostol.com-ot sem kell sajnálni. A neve alapján remek ötletnek tűnő portál első blikkre pont olyan, mint egy ingatlanos önreklámozó oldala.

(kösz a tippet naknak!)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr16961218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goumba 2009.02.24. 09:02:36

höhöhö, amilyen gagyi keresője van mindkét díjalapítónak, én inkább meghúznám magamat a helyükben. az ingatlanok.hu gyorskeresőjében pl. az a sima, szöveges 'régió' beviteli mező több mint gáz... a tulajdonostol.com meg szintén nem túl okos, ráadásul határozottan ellenszenves tud lenni a bugyuta marketingszövege, de amúgy egy átlagosan jó/átlagosan rossz ingatlanos portálocska ő is.

Fashionistas 2009.02.24. 21:52:08

Jól érezted mivel egy ingatlanos alapitotta.
süti beállítások módosítása