rabasz: 4 in 1

Hölgyeim és Uraim itt a szombat, itt vannak az elmúlt héten Indafotóra került Urbanista-címkés, illetve városos, ingatlanos, épületes témájú képek. Külön nagy Urbanista-szputnyiknyomdát szeretnénk Katatones füzetébe nyomni, akinek a fotóblogját már korábban is linkelgettük, és most csak a kedvünkért regisztrált egy profilt az Indafotón. Na persze köszönet mindenki másnak is, aki nekünk címkézte képeit (az itt leírt módon), hogy a blogunk jobb sávjában virítsanak. (Ez a poszt egyre inkább kezd egy Oscar-gálán elhangzó beszédre hasonlítani, úgyhogy abbahagyom, jöjjenek a képek!)

katatones: Perspektíva
Fotokocka: Szentendre
PozAko: IMG 0568
beholder: bazilika
MSD: Városháza 1
Krisztácska: Látkép
VZL: vzl1011663
kösziiii: IMG 1122
katatones: Nyugdíjfolyósító Igazgatóság

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: fénykép hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr44868688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2009.01.10. 11:57:45

A szputnyik nyomda helyett nem lehetne inkább takarékbélyeget? :-)
Jó a blog! :-)))

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.01.10. 20:29:09

mindenképpen! takarékosság = vidám nyár! : )
süti beállítások módosítása