Újabb ütős ingatlanok kerültek fel a leghíresebb fővárosi ingatlanügynök - vagyis a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. - honlapjára. Kár, hogy képek egyik épületről sincsenek fenn, de valamit megpróbáltunk összevadászni hozzá. Aki akar, most vehet gyárat, iskolát, szállodát, telket, meg mindenféle városalkatrészt. Lássuk mit is árulunk mostanában mi, budapestiek!

 

Csalogány utcai iskola
Ha valaki tanulóéveinek rossz emlékét egy iskola megvásárlásával akarja kompenzálni, most itt a nagy lehetőség. A 850 milliós indulóár ráadásul választ ad a tanácstalan milliomosoknak megfogalmazott korábbi kérdésünkre is. A II. kerületi iskola honlapján már ott az új cím, megy videó az alapkőletételről, de még a régi épületről is fenn vannak fotók (pl. ez a Tanterem feliratú horror).

Óbudai téglagyár
A legimpozánsabb tétel a listán a maga 16 ha 7714 m² területével és 4,335 milliárdos induló árával. Na vajon mi fog épülni egy ekkora budapesti telken? (A képen amúgy tényleg az óbudai téglagyár látható, innen nyúltuk).

Árulnak aztán telket a Hajógyári-szigeten, amiért az 566 milliós kikiáltási ár elég nevetségesnek tűnik egy ilyen helyen. (Ha jól értelmezem öt önálló helyrajzi számon, összesen kb. 28 ezer nm területről van szó!) Meg van egy hotel nem messze innen, szintén Óbudán, megint csak egész ígéretes területen, a Sujtás utcában. A legszebb, hogy biztos, ami biztos alapon az expressz.hu-ra is felrakta a vagyonkezelő a hirdetést. Persze nem csak ezek az ingatlanok vannak, hanem például a Párkány utcában (XIII. kerület) egy összközműves telek is eladó minimálisan 463 millió forintért.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: iskola szálloda gyár telek xiii. ker ii. ker iii. ker sujtás utca csalogány utca párkány utca óbudai-sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr33803087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sadia · http://sadia-mintti.blog.hu/ 2008.12.04. 21:31:53

Nekem a Filatorigátnál lévő gyártelep kellene (oktatási intézmény létrehozása céljából) illetve a mellette lévő szintén gyártelep, ott lenne a lakásom (van egy gyönyörű ingatlan amire szemet vettetem)

Zsámboki Miklós · http://solaitid.tumblr.com 2008.12.05. 10:14:18

(
ez kinek a söre? nem osztjuk el? :)
)

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2008.12.05. 10:16:54

mindjárt én is bevezetem a moderációt a blogon! : )
süti beállítások módosítása