Egyik szemem sír, a másik meg nevet. Egyfelől büszkeséggel tölt el, hogy az Urbanistán megjelenő postok után néhány órával észbe kapnak az ingatlanosok és módosítják a hirdetéseket, másfelől szomorú, hogy ezzel hozzájárulunk a hirdetések elszürküléséhez. Szerencsére vannak üdítő kivételek! A világ legsokkolóbb alaprajza után már-már kortárs galériák kezdtek versengeni, amikor lecserélték egy szabályosra. Ám nem kellett sokáig bánkódnunk, gibson felhívta rá a figyelmünket, hogy finoman szólva az új sem tökéletes.

Már egy új rajzot tettek fel azóta, de még mindig nem világos, hogy magába az épületbe hogy a p*csába lehet bejutni... Talán azon a kis résen, az alsó szobán keresztül?

Ilyen lehetett annak a háznak az alaprajza amit Virág elvtársék építettek Pelikánnak a Tanúban. A bérleti díj csak 80+rezsi, de "egyszer majd kérni fogunk magától valamit".

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés lakás alaprajz xvii. ker házrész

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr56799210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

besucher 2008.12.02. 13:06:53

Az eredeti rajzon ráadásul a konyhából lehetett bejutni a kamrába, nem pedig a fürdőszobából, ami nem is igazán logikus.

jakata 2008.12.02. 14:10:18

szerintem ez a rajz még mindig értelmetlen /nem méretarányos/. Nem tudom elhinni, hogy a közlekedő kb. 50%-át foglalja el egy lakásnak.

cramy 2008.12.05. 01:31:47

De legalább a Carrie-gardrób is szép nagy maradt!!!! :)
süti beállítások módosítása