Szerintem 2010-ben a Google Maps-nak is indulnia kellene az önkormányzati választásokon, mert annyi új út építését tudná megígérni mint senki más. A legutóbbi ezzel foglalkozó összeállításunkhoz tersyxus ezt fűzte hozzá:

A legdurvabb szerintem ez (Rippl Ronai utca):
maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&time=&date=&ttype=&q=budapest&ie=UTF8&om=1&ll=47.513549,19.077909&spn=0.003116,0.006888&t=h&z=17
Ugy latszik a nagykovetsegek es villak alatt menekulo alagutak epultek a hideghaboru alatt es a Google meg ezt is tudja.

Talán a Hősök tere furcsa mintázata zavarhatja meg a Google embereit, de a környéken nem ez az egyetlen eltévedt utca.

A Vidámparkra úgy tűnik nem csak az Állatkertnek fáj a foga, de valaki másnak is. A Varannó utca mielőtt keresztül menne pár háztetőn, előtte még tesz egy kört a Ciklonon is (amit alighanem még a kilencvenes évek eleji korakapitalizmusban kereszteltek át Looping Star-rá), majd akinek van kedve vasúton folytathatja útját a Nyugatiba.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: google budapest térkép xiv. ker vii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr52766472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ellensúly 2011.02.13. 18:33:06

A Ciklonnak és a Looping Starnak semmi köze egymáshoz. A Ciklonból kiesett valaki, utána sokáig állt, majd elbontották, a Looping Start használtan vásárolta a Vidám Park Nagy-Britanniából. Nemrég azt is elbontották.
süti beállítások módosítása