Most komolyan? Mondaná erre valaki, hogy Makovecz? Valószínűleg nem kaptuk volna fel a fejünket erre a hirdetésre, ha nem lenne feltüntetve a szövegben a tervező neve. Bár közel áll szívünkhöz az organikus építészet magyar mestere, ez a baloldali nyitókép (ami ráadásul egyes hirdetésekben az egyetlen illusztráció), semmi különöset nem mutat a szentendrei házról. Igaz, a belseje már hangulatosabb, főleg a hatalmas ablakok a gyönyörű kertre és az erdőkre (meg állítólag a Dunára is).

Bár nem ismerem a szentendrei ingatlanárakat, innen nézve egyáltalán nem tűnik túl durvának a 44,9 egy 900 nm-es parkosított kertben álló, 140 nm-es házért, akárki is tervezte. Makovecz-cel meg ugye el is dicsekedhetünk a vendégeknek...

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ingatlan hirdetés ház kert szentendre családi ház makovecz imre agglomeráció ény organikus építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr66758395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.11.09. 15:27:10

Gonoszkodás jön, vigyázat!
Érdekesek ezek a reklámpostok is, de lassan azért kirakhatnál melléjük egy-egy X-et is!

Addig is mindenkit arra buzdítok, vásároljon könyvet a Papirusz Book Kiadótól!

Link: www.tujapont.hu/kiadok.php?kiado=1624

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2008.11.09. 15:36:14

:) csak nyugodtan : )
a koncepció az, hogy ha van valami különleges (akár pozitív, akár negatív értelemben), akkor arról lesz egy post

egyelőre nem is arra várunk, hogy fizessenek érte (természetesen nem határolódunk el : ) csak hogy ha valaki valami érdekeset árul vagy talál, küldje el

Körültekintő 2008.11.11. 09:35:37

Tisztelt Kommentáló!

Előrebocsátva, hogy a jelezett ingatlant irodánk hirdeti, pár megjegyzést fűznék a kommenthez:

1. A tulajdonos állítása, hogy Makovecz tervezte az ingatlant, és ragaszkodott hozzá, hogy szerepeljen a hirdetésben. Ez alapján, ha akarnánk sem vehetnénk ki a szövegezésből.

2. Szintén a tulajdonos kérése, hogy elsősorban külső fotók jelenjenek meg az ingatlanról (saját fényképeit adta át ehhez, fotózni sem engedett), kénytelenek vagyunk azt használni, ami van.

3. Az épülettár.hu oldalon egy hirdetéshez csak egy kép csatolható. Kárhoztatni ezért nem a hirdetés feladóját, hanem a honlap szerkesztőjét lehet, bár megjegyezni kívánom, hogy a honlap szolgáltatásaival irodánk maximálisan elégedett.

4. Minden hirdetésünknél szerepel irodánk honlapjának elérhetősége, ahol több képet is találhatnak az ingatlanról, tehát az információ nincs rejtve.

5. Jól esett volna, hogy - mielőtt hirdetésünkkel foglalkozik - tájékozódik a jelzett ingatlannal kapcsolatban - mondjuk nálunk. Egy telefont megért volna, hogy ne felületes információk alapján alkosson véleményt.

Üdvözlettel:

www.korultekinto.hu
süti beállítások módosítása