Ha valaki kíváncsi a sztárépítész fogalom jelentésére, nagyvonalakban ezzel lehet elmagyarázni. A World Architecture News keresője mostanáig semmit sem dobott ki a Budapest szóra, most meg éppen címlapon hozza szeretett fővárosunk legújabb projektjét. Aki követte eddig is a Városház Fórum sorsát a neten, az sok újat ebből a cikkből sem fog megtudni, de azért jól néz ki nyitóoldalon a budapesti Egeraat-terv. (Ha már nem lenne címlapon, itt a cikk. Aki pedig a hazai visszhangokra kíváncsi, íme pár napi linkgyüjtemény az Urbanistáról: itt és főleg itt.)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle városháza fórum erick van egeraat

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr28753770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2008.11.06. 19:34:59

Jól látom, hogy mindenféle korlát néklüli megemelt gyalogszintek, átjárók is vannak? Meglepne, ha ilyet lehetne csinálni...

tahu 2008.11.06. 20:04:41

először én is azt hittem, hogy nincs, de ha jobban megnézed van, csak üveg. ezen látszik: www.worldarchitecturenews.com/index.php?fuseaction=wanappln.showprojectbigimages&img=3&pro_id=10594

(ezen a képen az a kedvencem, hogy a jobb alsó sarokban ott maradt egy kötelező haladási irány tábla, meg egy jelzőlámpa a sétálóutcában : )
süti beállítások módosítása