~dá~: Brand New World 2Miután tegnap bulváros ámokfutást tartottunk az Urbanistán falra került celebektől az állatos pornóig, egy szépirodalmi képpel szeretnénk helyrehozni a dolgot. Olvasta valaki a Szép új világot? Ez a pesti háztető nyugodtan lehetne a címlapján. Abban van ugyanis, hogy az Úr szerepét néhány száz év múlva Ford veszi át (persze ez angolul azért jobb: Lord-Ford). Ez meg itt épp olyan mint egy Ford-oltár. (A Károly körúton van, az ex-Filmmúzeum felett.) /Nagyban szebb. Katt!/ Na ezzel a mára rendelt kultúra megvolt, jöhetnek a celebek

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest reklám szobor tető zsidónegyed kiskörút vii. ker károly körút

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr59741045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tahu 2008.10.30. 20:55:51

oh my Ford! kölyökkoromban a kedvenc könyvem volt

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.10.30. 22:33:33

Láttál már te oltárt? Mert az nagyon nem háztetőn van. Egyébként értem a dolgot. Szép az a relief a házon, és nagyon hányás a ford reklám.

BDzsH · http://varoskepp.blog.hu 2008.11.01. 18:55:15

Itt egy hatalmas art decos kupola volt a háború előtt, csak sajnos utána lebontották azt, mert "zavarta a harmonikus városképet". Kár érte. Fotót próbálok róla szerezni!
süti beállítások módosítása