Aki nem felvágásból akar luxuslakásba költözni (ööö van egyáltalán ilyen?), annak teljesen felesleges felkapott kerületek felárát megfizetnie. Ugyanazt a minőséget megkaphatja jóval olcsóbban a VIII. kerületben, amelynek a neve ugyan nem cseng még olyan jól, de luxus az itt is ugyanolyan luxus (nem úgy, mint a luxuspanelek esetében). Lássuk mit vehetünk kétszázmillióért az egy időben legszegényebbnek is mondott kerület Palotanegyedében (vagyis a Kis- és a Nagykörút közötti területén).

A legdrágább kégli alighanem ez a királyinak hirdetett lakosztály a Mikszáth téren, közel milliós négyzetméteráron:

IGAZI KIRÁLYI LAKÁS A PALOTANEGYEDBEN! Mikszáth Kálmán térnél, műemlék épület első emeletén eladó egy 221m2-es, Műemlékvédelmi Hivatal ellenőrzése mellett felújított, restaurált lakosztály, teljes korabeli bútorzattal! Az ingatlan fényét emelik a fali freskók, kandallók, gyönyörű kazettás mennyezetek és a fényűző bútorok. Irányár: 200 M Ft

Pár utcával arrébb már hatvan milla alatt is vehetünk olyan lakást, amit nyugodtan behazudhatunk vendégeinknek százmilliósnak (ha mégis felvágósak lennénk). A nyitóképen is látható lakocska luxuskiegészítői közül minket az öntözőrendszer fogott meg leginkább. A hirdetés megjegyezzük úgy indul mint egy Habuczki Ilona vagy Matus Mariann alkotás, szóval lehet, hogy újabb tehetség születésének lehetünk szemtanúi...

Kálvin tértől innen, Ferenc körúton túl, ahol a selymes dél-nyugati szellő lágyan fúj, irodánk eladásra kínál Önnek egy MESEBELI LUXUS-OTTHONT. A belvárosban mindenhez közel, mégis elrejtőzve a zsúfolt, zajos forgatagtól, Csepreghy utcában található ez a papíron 97nm-es, valóságban 111nm-es, erkélyes lakás. A ház külsejét frissen, a lépcsőház és belső udvart két éve újították fel. Építés éve: 1896. Lift van.

A testi kényeztetésről gondoskodik: szauna, fűthető falú merülő medence (c 1000 liter), hidromasszázs kád, fűthető kőágy (240x240).
A lelki kényeztetésről gondoskodik: kandalló, hangulatvilágítás és egyéb látványelemek teszik hangulatossá az otthont

További extrák:
-Padlófűtés
-Légkondícionáló (hűtő-fűtő)
-Bárpult, beépített konyha
-Temperált hangrendszer 24 hangszóróval, 4 egységre osztva állítható hangerővel, mely sztereóban a lakás minden pontján hallható, a szobákban külön házimoziként használható
-Kivetítő 4 méteres képátlóval
-Hangulatvilágítás (48db) rendszer
-Öntözőrendszer az ablakokban és az erkélyen, programozható

Amúgy nem ritkák a százmilliós körüli hirdetések, minden különösebb luxusfelszerelés nélkül sem. Kiváncsian várjuk hogyan szabadulnak el az árak, ha felkapottab lesz a Józsefváros, meg hogy mennyibe fognak kerülni a Corvin Sétány legdrágább prémiumlakásai.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés lakás luxus palotanegyed viii. ker krúdy utca mikszáth tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr8722568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dani27bpbp 2008.10.20. 11:10:45

Ez a Csepreghy utcai lakás a klinika hullaházára néz éppen, és alatta a pincében buziszauna van. ( www.magnumszauna.hu )

Leslieke 2008.10.20. 11:15:15

dani:

de jól ismered a környéket... LOL

KenSentMe 2008.10.20. 11:19:54

Ezek szerint multimilliomos, nekrofil buziknak ideális.

Sörike · http://sorike.blog.hu 2008.10.20. 11:33:15

wooow miket tudok meg a szomszédainkról! :D
Viszont milyen gagyi már a hidegburkolatú nappali...

cbc 2008.10.20. 13:11:37

Az a buziszauna nem sok vizet zavar. De 100 millát a nyolcadik kerületnél sokkal jobb helyeken el lehet költeni....

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.10.20. 13:20:32

Főleg, hogy itt lesz a négyes metró is - valamikor....

Giga Fika · http://gigafika.blog.hu 2008.10.20. 13:29:17

Egy haverom a Mikszáth teret mindig Miszkátnak mondja...de nem ezért utáljuk, hanem mert büdös a szája...

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.20. 13:34:15

És akkor még mondják, hogy a nyolcker' de lepukkant :D

heart-shaped box 2008.10.20. 15:39:46

ezek a lakások borzalmasan rondák és ízléstelenek...
süti beállítások módosítása