Koós Miklós 10 mondat, amit (nem) szeret hallani egy kivitelező című remek blogbejegyzését már olvastuk korábban is (amúgy érdemes végigfutni az egész tízmondatos sorozatot) és tetszett az illusztrációja is. Igaz, akkor még saját, javíthatatlan kleptomániánkból fakadóan feltételeztük, hogy a valahol Ingusföldön készült képet ő is a neten találta. Aztán a buheraajtókkal, -ablakokkal és -lépcsőkkel foglalkozó posztunkhoz odakommentelte a megfejtést: a lépcső a soproni egyetem területén található. (Nagyításért katt a képre, hogy lehessen látni, milyen szép szerves egységet alkot a lépcső, az ajtó beillesztése és a két szellőzőrács!) És ha már ilyen szépen coming outoltunk a kleptomániánkkal, akkor büsszkén idelopunk még pár fényképet a Dark Roasted Blend gyüjteményéből. Néhány kép alább és persze várjuk a további tippeket!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: egyetem sopron buhera iskola ajtó lépcső igénytelenség szellőző

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr55721017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fábián Tamás · http://fabiantamas.blog.hu/ 2008.10.19. 10:38:30

de most komolyan! az a mozgássérült feljáró kajak ott van??? :D az összes durva kép, de sztem az ATM mindent visz...csak nehogy háromszor félreüsd a pined :)

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.10.20. 13:13:12

Nem, nem, szerintem a mozgólépcső beépített lefejező funkcióval visz mindent!

Nagyon állat fotók, bassz, az emberi hülyeség határtalan!

Smiló · http://hetibeton.blog.hu/ 2008.10.20. 17:05:14

ja igen! Az ortodox dekonstruktivizmus! :D

sarga rozsa 2010.01.05. 15:40:41

@Fábián Tamás: Legalább oda írhatják, hogy akadálymentes az épület, és a mozgássérült örül, hogy majdnem be tudott jutni. Hát igen, nem semmik ezek a képek :D
süti beállítások módosítása