Bár meg voltunk győződve, hogy éjjelente banki középvezetők tag-elik tele a Nagykörutat, elméletünk most megdőlni látszik. Egyelőre nagyon lanyhán reagálnak a graffitisek a világválságra. A legszebb rajzot ClaireZ lőtte az összeomlott Washington Mutuel egyik fiókjánál. Az csak a nagyításon látható, hogy a piros vonal a járdán is folytatódik, bele a kanálisba. Nem rossz az a rögtönzött címlap sem, amit az USA Today utcai automatájára firkáltak fel (lásd alább).

Ezen kívül ráakadtunk még egy "gazdasági válság esetén betörendő" típusú utcai dobozra Kanadában, de azt nem loptuk el, mert annyira azért nem jó (kb. mint azok a vészhelyzet esetén betörendő dobozocskák, amiket vicces kollégák szoktak venni egymásnak). Akkor már jobbak elmaksnak azok az utcai túlélőkészletei amelyeket zombitámadás esetén kell betörni, vagy a hivatalos városi graffitiállomások.

Na és természetesen ne feledkezzünk meg a már bemutatott síremlékről se!

(forrás:drb)

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr17716311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása