Megint van szerencsénk egy máshol még nem reklámozott honlapot bemutatni az Urbanistán, ez pedig a www.varosalom.hu. A Fidelitas-nak úgy látszik megtetszett a Nem Gyurcsány a hibás, hanem Beethoven című postunk, mert meghívót küldött nekünk az október 4-i Városálom2010 című konferenciájára. Itt Freud Zsigmondként többek közt Tarlós, Pokorni, Rogán, az ex-főépítész Schneller, a szigetes Gerendai meg a CriticalMass-os László János fejében turkálhatunk álomfejtve. (Hogy a dolgok jelenlegi állása szerint 2010 történetesen pont választási év lesz, az felteszem pusztán a véletlen műve.) Amúgy a témák történetesen mind olyanok, amilyenekkel mi is foglalkoztunk, szóval kiváncsian várjuk a fejleményeket. Van fotópályázat is hozzá, meg persze lesz blog is.

Az Urbanista ezúton szólítja fel a többi parlamenti és parlamenten kívüli párt ifjúsági szervezetét, hogy ők is legyenek szívesek urbanisztikai konferenciát szervezni és meghívni minket rá. Főleg ha ott is lesz afterparty.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest politika konferencia fidelitas városfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr66679173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása