Egy neve elhallgatását kérő olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a tíz új plázáról szóló posztunkban közölt látványterveknél már vannak újabbak is az Eiffel-ről, mégpedig a projekt honlapján. Az oldal azonban annyira friss, hogy az Eiffel teret beírva sem dobja ki a Google (ezért nem találtuk meg anyaggyűjtéskor), sőt a www.eiffelsquare.com-ra keresve sem jön ki egyetlen hivatkozás sem (leszámítva a fejlesztőkét). Szóval abszolút elsők vagyunk, hurrá! Akit érdekel, hogyan alakul a Nyugati pályaudvar szomszédsága néhány éven belül, kattintson rá. (Tudom, hogy ez a történet úgy hangzik, mint egy levajazott gerillamarketing, de most mit csináljunk, ha ilyen derék olvasóink vannak.)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan park bevásárlóközpont irodaház ingatlanfejlesztés vi. ker eiffel tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr79671322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thyles (törölt) 2008.09.19. 15:29:54

jópofa, kellemesen középszerű épület, tetszetős ugyan, de némi endékás mellékízzel

thyles (törölt) 2008.09.19. 15:31:40

anúgy nemtom, mér kell minden projekthonlapnak folyton zenélni

Mille38 2008.12.22. 19:27:53

Ha érdekel, miért nem látta a gugli a honlapo, olvasd el Barabási_Albert László: Behálózva c. izgalmas (tudományos) könyvét.
süti beállítások módosítása