mls_01[1].jpg

Nem szoktam ennyire sorozni az eladó ingatlanokat (épp az előbb lőttem ki az ingatlansalátát), de most robbantotta a hírt a Sploid, hogy eladó a villa, ahol a Scarface-t (A sebhelyesarcút) forgatták. Hm most hogy így visszaolvasom az első mondatot, tele van gyilkolászós szavakkal - biztos nem véletlenül.

Pedig a kecó, amit 35 millió dollárért - nagyjából 7,8 milliárd forintért - hirdetnek, kifejezetten békés. Joggal zsörtölődik is az amcsi bloggerkolléga, hogy hát hova lett kérem ebből a promóvideóból a gengszterhangulat:

 

De az épület határozottan ugyanaz, mint ami az Al Pacino és Michelle Pfeiffer főszereplésével forgatott filmben szerepel:

Ám az egészben nem is ez a legszebb, időnként azért felbukkannak filmes helyszínek, hanem az a külön honlap, amelyikkel szépen végigjárható az egész épület. Kicsit lassan tölt be, de érdemes kivárni, nagyon klassz!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: usa luxus villa filmhelyszín

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr46184774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása