[Kép via Cink]

Budapest

Máshol

Bárhol

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr146017876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

humorpalanta 2014.04.13. 14:09:51

Szépség kontra hasznosság. Most elszórunk egy csomó pénzt arra, hogy visszaállítsák az eredeti állapotokat, amiket amúgy sem tud kihasználni a múzeum, ezért teljesen felesleges, majd utána folyamatosan elszórunk egy csomó pénzt a fenntartására, pedig nem is használják. :))
Készült: A nemzeti összefogás kormánya megbízásából...

liget · http://ujjealigetben.blog.hu 2014.04.14. 17:30:30

@humorpalanta: A helyzet még ennél is rosszabb. A Közlekedési épülete már a korabeli építészkritika szerint is ritka bénára sikeredett. A 25 m fesztávú kupolacsarnok teljesen kihasználatlan maradt, viszont az épületnek helytakarékossági szempontból csak az egyik szárnya épült meg. Ha most visszarittyentik ilyen neoreneszánszra, mit csinálnak az új szárnnyal, ami a Zichy M út felöli végén van? Lebontják? Komolyan nem tudom ki talál ki ilyen bornírtságokat, és hogy meri magát az illető szakembernek nevezni? És mit szólnak ehhez az építészek, akiknek majd ezt el kell követni?
süti beállítások módosítása